Hívj minket!

+36 20 453 7644

csend@csend.hu

Lekszikov Attila

Témáim:
Vallástörténet, Átfogó szellemiség, Tarot

Végzettsége: Hitoktató, Reiki mester, Kristálygyógyászat szakértő, Tarot szakértő

Lekszikov Attila vagyok, a Szimbolikus Szellemi Piramis alapító Mestere, Biblia oktató, foglalkozom Angelógiával, és a megismerhetetlen megismerésével.

Húsz éve foglalkozom ezoterikus tanokkal. Hosszú éveken keresztül szinte csak a nagy világvallások, a filozófia, pszichológia, antropozófia (az ember bölcsessége, az egyetlen modern, krisztusi alapon álló szellemi tudomány), keleti tanok elmélete foglalkoztatott.

Sok keresés után, mint módszert a reikit találtam hozzám közelállónak és jól elsajátíthatónak. Így idővel reiki mester lettem, majd ennek folytatásaként a kristálygyógyászatot is elvégeztem, így Arolo-Tifár fokozatig jutottam.

Önmagam felfedezésében segítségemre voltak az agykontroll és a meditáció módszerei, ezek mellett megismerkedtem Rudolf Steiner tanításaival és a kínai öt elem tanával. Mindezek alkalmazása az életemben változásokat idézett elő, amelyek elvezettek egy, a világot egységben látó szemlélethez. Ennek eredményeképpen az emberek kérdésekkel, problémákkal fordultak hozzám, így olyan módszert próbáltam keresni, mely egyszerűen, de pontosan képes megmutatni a választható lehetőségeket. 

Ehhez a legjobb eszköznek, megoldásnak a tarot-t találtam, amely azonban az általam ismert és fellelhető kirakási módszerekkel számomra nem volt tökéletesen alkalmas erre a feladatra. Ez az Arkánumok mélyebb megértésére ösztönzött. Ekkor vettem észre, hogy a lapok valódi titkaikat csak akkor árulják el, ha egy velük harmonikus kirakási módba helyezzük el őket. Éreztem, hogy az igazi válaszhoz mind a 22 lap szükséges. Az Isten háromszög szimbólumát, valamint az ember szétágazó fa jelképét felhasználva, sok próbálkozás után megszületett a piramis alakú kirakás (piramis Tarot), ami a teljes nagy Arkánumot megjeleníti.

Amikor már egy kis bátorságot összeszedtem, hogy írásban is rögzítsem az elért eredményeket, elvittem prof.dr. Szász Ilmának, aki nagyon nagy tekintély az ezotéria, vallások, pszichológia, filozófia szintetizálása terén. Nagyon boldog voltam, amikor ő úgy minősítette a rendszert, hogy "gyémánt az üvegek között" és azt tanácsolta, hogy feltétlenül kezdjem el a tanítását.

Ezt a módszert a Szellemi Piramis Szimbolikus Rendszerének neveztem el, amelyet azóta is folyamatosan fejlesztek és tanítok.

Saját cégemben a Sariel-Éli Oktatási Központban, óraadóként az Éden Felnőttképzési Ezoterikus és Természetgyógyászati Központban, a Mantra Szabadegyetemen adok elő filozófiát, vallástörténetet, és természetesen a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot-t.

Hiszem és vallom, hogy a tudás nem lehet öncélú és hogy csak annyit ér, amennyit abból mások segítésére használhatunk.