Hívj minket!

+36 20 453 7644

csend@csend.hu

Budavári László

Témáim:
Extrapszichológia, Bioenergetika

1959-ben születtem Budapesten.
Általános iskolai tanulmányaimat befejezve, 1976-ban villanyszerelő szakmunkás bizonyítványt kaptam a 24. sz. Kilián György Szakmunkásképző Intézetben, majd ezt követően 1979-ben érettségiztem az ugyanitt működő Dolgozók Esti Szakközépiskolájában.

A keleti filozófia felé irányuló érdeklődésemtől vezérelve 1976-ban elkezdtem tanulni és gyakorolni a jóga életfilozófiáját, Dely Károly vezetésével a Napsugár Spartacus Sport Egyesületben. Az itt szerzett ismeretek és az eltelt 20 év gyakorlásának tapasztalatai, valamint a közben megszerzett tudományos-természettudományos és ezoterikus ismereteim alapján, 1996-ra kialakítottam egy jógaszintézist AsztrálFény Jóga néven, az Etka, Hatha, Tantra és a Rádzsa jóga elemeinek integrálása által. Ezt a filozófiát és gyakorlatot 1996 óta alkalmazom, fejlesztem és megismertetem az iránta érdeklődőkkel.

Ismereteim bővítése érdekében, 1993-ban elvégeztem az Agykontroll alaptanfolyamot, Dr. Domján László vezetésével, mely elmetechnikákat azóta is gyakorlom és fejlesztem.

Mahikari beavatást kaptam 1995-ben. Az itt kapott megtisztelő feladatnak megfelelően, jelenleg is végzem az Isteni Fény adását és fogadását.

A Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen 1996-ban fejeztem be kitűnő eredménnyel 3 éves tanulmányaimat. Itt előadói feladatokat látok el, 2001. szeptember óta.

Érdeklődésemnek és képességeimnek megfelelően specializálódtam a test, lélek, szellem egészség- és harmónia-megőrző technikái felé. Fejlesztem és gyakorlom az ember nem fizikai összetevőinek diagnosztikáját és korrekcióját, valamint kutatom az ember életének spirituális okait, céljait és eredményeit.

Kutatatásaim, meditációim, valamint Szellemi Kinyilatkoztatások által, 10 év alatt kidolgoztam, AsztrálFény Szellemtudomány néven, egy átfogó, Világ és Ember Teremtéséről, spirituális fejlődésről valamint a Szellemi Rend felépítéséről szóló rendszert, melyet jelenleg is pontosítok és megismertetek az iránta érdeklődőkkel. 

Ismereteimet internetes fórumokon, újságcikkekben, előadásokon, ezoterikus klubokban adom át az érdeklődőknek. 1998 óta szerkesztem és vezetem az AsztrálFény nevű Internetes portált és az ehhez kapcsolódó fórumokat és levelezési listát, melyeken keresztül segítséget nyújtok a segítséget ilyen formában igénylőknek.