Hívj minket!

+36 20 453 7644

csend@csend.hu

Mantra Szabadegyetem

Magyarország legnagyobb múltú parapszichológiai képzése

Bús Anikó

Írta: 

“A Mantra 13. évfolyamán végeztem. Emlékszem, a felvételi beszélgetés épp egy igen kerek születésnapomon, augusztus 13-án esett meg. Dr. Földes László, a Mantra igazgatója, anatómia ás más tanok tudója és oktatója a beszélgetés végén kezet nyújtott: „várunk szeptemberben, itt a helyed”.
A Mantrára senki sem az utcáról, véletlenül kerül. Oda út vezet, szellemi, lelki ráhangolódás szükségeltetik, s ha ez megvan, többet ad, mint remélni mernénk. Tudást, különleges világlátást, az elfogadás képességét, valamit, amit talán sok sok szóval határozhatnánk meg, de mi úgy mondjuk: Mantrásan érzékeljük és kezeljük a létet.
Az én életemben a Mantra mindezek mellett még kétféle törést is orvosolt. Egy lelkit és egy fizikait. A lelkit a problémákra való más szemmel tekintés megtanításával, a fizikait (balesetem után) szeretettel, toleranciával, segítőkészséggel. Nemcsak maga az iskola, de az évfolyamtársak is mérhetetlen - a mi világban ritka kincsnek számító – megértéssel és önzetlenséggel fordultak felém. A második évet mankóval, járókerettel, bottal sántikáltam végig. Ez alatt az idő alatt született az első novelláskötetem, a Légvárlakók. A Mantrán tanultaknak és megtapasztaltaknak köszönhetően a balesetemet az élet dolgainak átértékeléseként, az egy évi fizikai kényszerpihenőt pedig lehetőségként éltem meg.
A végzést követően ki-ki tovább élte, folytatta, vagy újra kezdte az életét, de a Mantráról hozott szellemiség kitörölhetetlenül nyomott hagyott és munkál bennünk azóta is. Én tovább folytattam a gyógytermék gyártó cégem – Dr.Milesz Bioproducts - vezetését, ahol a Mantráról a holisztikus szemléletet, a gyógynövények áldásos hatásának hangsúlyozását viszem tovább, különösen az új termékek fejlesztésének területén. Termékcsaládunk a magyar gyártó egyik legrangosabb elismerésével, a Magyar Termék Nagydíj büszke tulajdonosa. Időközben megjelent a második, Szemfényvesztők, majd a 2014-es évben az ElmeRengések című novelláskötetem, melyek emberi sorsok mélységeibe és magasságaiba visznek el.
Az a szemüveg, amellyel a világot nézem, az az elme, amellyel a látott világot érzékelem és megfogalmazom, folyamatosan változik, hiszen minden élmény, történés, tapasztalás alakít. A Mantrán kapott tárgyi tudásanyag egy része idővel talán lassan a feledés homályába vész, azonban néhány dolog észrevétlenül valami végérvényes módon talált utat felém és talált otthont bennem: az elfogadásra, a békességre törekvés, a rosszban megtalálni a jót képessége, az ok és okozat összefüggésére való különleges látásmód, a látható világon túli látás útjainak fürkészése, s még számtalan fontos, s talán néven nem is nevezhető rezdülés. Mindezek megismerése és megtanulása talán nem annyira nehéz, ám a mindennapi létben való alkalmazása, gondolataim és tetteim állandó és tökéletes meghatározójává válása egy életen át tartó feladat számomra.” Bús Anikó

Itt találsz minket

Thököly 60 Irodaház,
Budapest 1146, Thököly út 58-60.
 

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon
+36 20 453 7644
 
 
 
 
Nyitvatartás
H-P 9-17 óráig
 
 

Blogértesítő

Az újdonságot kedvelőknek