Hívj minket!

+36 20 453 7644

csend@csend.hu

Mantra Szabadegyetem

Magyarország legnagyobb múltú parapszichológiai képzése

Az élet minden komoly kérdésére megvan a válaszod. Ha magadba nézel, meg fogod találni őket:- „A lényed középpontjában vannak a válaszaid, pontosan tudod, hogy ki vagy és mit akarsz."- „Ismerni másokat, ez intelligencia. Ismerni magunkat, ez a valódi bölcsesség."- „Irányítani másokat, ez az erő. Irányítani magunkat, ez a valódi hatalom.“- „Ha olyan vagyok, mint amilyen vagyok, akkor olyanná válok, amilyenné…
Bízz magadban és ne törődj a mások véleményével: „Ha azzal foglalkozol mindig, mi az emberek véleménye rólad, akkor a rabjukká válsz.“ „Ha megelégszel azzal, ami egyszerűen Te magad vagy és nem hasonlítod mindig magad másokhoz, mindenki tisztelni fog.“
Ahogyan a magunkról alkotott negatív meggyőződésink megkötöznek, a pozitívak a legjobbat hozhatják ki belőlünk!Mit tudsz tenni ha az önmagadról alkotott kép torz? Hogyan tudod ezt helyrehozni?
Bruce Lee-t úgy ismerjük, mint briliáns harcművészt, edzőt, színészt, a Jeet Kune Do irányzat alapítóját.Valószínűleg kevésbé ismert, hogy filozófus is volt. Íme néhány igen értékes gondolata: Légy önmagad! Mindig légy önmagad, fejezd ki önmagad, higgy magadban, ne próbáld másolni mások sikereit!
Letört, rosszkedvű vagy? Irány az edzőterem …de nem kell tornázni, csak állj közel és szagold a legboldogabb ember testszagát.
Több különböző tudóscsoport tanulmányozza évek óta nem-invazív eljárásokkal a magzatok és az újszülöttek fejlődő agyának elektromos aktivitását.Egyre több jel mutat arra, hogy a magzatok még megszületésük előtt elkezdik megtanulni saját testük adottságait illetve az őket körülvevő külvilág jellegzetességeit.
1. „A gyűlölet nem Istentől való! Háborút sem lehet Isten nevében viselni!“
A vizelet vizsgálata először súly, szín, szag, íz, állag és leülepedés elemzéséből állt. Ez utóbbinak tulajdonítottak legnagyobb jelentőséget. Egy 4 részre tagolt üvegpohárba öntötték a vizeletet, és azt figyelték, hogy az alsó, a 2 középső, vagy esetleg a legfelső része zavaros, hol lebegnek ezek az összetevők. Ez egy egyszerű analógiás gondolkodás volt. Változások a felső részben a fej betegségére utaltak,…
Íme néhány példa, ami azt mutatja, hogy vannak olyan álmok, amikben megbízhatunk:Dimitrij Mengyelejev (1834-1907) az elemek periódusos rendszerének megalkotója: Hosszú időn keresztül dolgozott azon, hogy az akkoriban ismert 65 elemet rendszerezze. Érezte, hogy ezek sorrendje egy adott mintát követ, de akárhogy próbálta, nem állt össze a kép.
A botanikusok élő kövületnek tartják. Körülbelül 150 millió évvel ezelőtt az északi féltekén mindenfelé honos volt a Ginkgo A legutolsó jégkorszakot csak a Kínában élő egyedek élték túl.

Itt találsz minket

Thököly 60 Irodaház,
Budapest 1146, Thököly út 58-60.
 

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon
+36 20 453 7644
 
 
 
 
Nyitvatartás
H-P 9-17 óráig
 
 

Blogértesítő

Az újdonságot kedvelőknek