Hívj minket!

+36 20 453 7644

csend@csend.hu

Mantra Szabadegyetem

Magyarország legnagyobb múltú parapszichológiai képzése

Gergelyi Ágnes

Írta: 

“Az egész úgy kezdődött, hogy a leveleimet „véletlenül” a postás nem nekem, hanem Gergyeni Ágnesnek kézbesítette. Barátság lett az ismeretségből. Aztán ez a lány el kezdett járni a Mantrára 2002-ben. Ajánlotta, követtem 2003-ban. Jól tettem! Életem legjobb döntése volt! Megváltoztatta az életemet, gondolkodásomat. Bele sem merek gondolni, hogyan alakult volna az életem a Mantra nélkül! Ha ebbe belekóstolsz, már nincs visszaút.


Ott kezdtem megismerni magamat – ez életünk végéig tartó folyamat. Valamennyi tantárgy, módszer a segítségünkre lehet, hogy ízelítőt kaphassunk, vagy elsajátíthassuk, és megértsük magunkat és környezetünket (családtagok, barátok, szomszédok, munkatársak – ha nincs munka, akkor azt!). Megérthetjük a betegségek üzenetét a fizikai szinten felül az érzelmi és gondolati szinten is. Ez számomra a mai napig döbbenetes, hogyan „teremtünk” magunknak betegségeket – tudattalanul.
Az élet egy rendszer szerint működik, melyben tanulunk, fejlődünk. (Persze segítségre van egy rendszerezett gondolkodásra való képesség is.) Az életfeladat összetett, és a család melyben születtünk nagyon meghatározó az életünkben, erre a tapasztalatra épülnek a további évek / feladatok, szinte majdnem minden területen.
Ezek a tanulmányok alapozták meg a gondolkodásomat a megértéshez, és vezettek el oda, hogy azoknak is tudok segíteni, akik elakadnak életük bármely szakaszán. Egy jó parapszichológus pillanatok alatt megérti és megérzi, hol van elakadva az illető. A Mantra egy nagyon jó alap, amire lehet építkezni a spiritualitásban, ezotériában. Mivel homeopata csak orvosi diplomával lehet valaki, Bach-virág terapeuta lettem, ami elsősorban az érzelmi diszharmóniák „kezelésére”, segítségére lehet, de én már kísérleti jelleggel foglalkozom a test területi fájdalmak kezelésével is.
Egyik nagy kedvencem a Szimbológia, ami kép és energia egyben. Körülvesznek minket álmokban, életben, betegségben, képeken, kártyákon.
A Mantrán tanultunk Symbolon kártyáról és a Tarot kártyáról, amit már az ókori Egyiptomban is használtak önismereti eszközként, az elakadás feltérképezésére, válaszra várva. Ha nem tanultunk volna extrapszichológiát, sosem tudtam volna meg, hogy a jobb agyféltekém igen magasan működik, és ez feljogosított arra, hogy azt gondoljam magamról, egy művész veszett el bennem. 2013 szeptember óta rendszeresen járok festeni!!!! ami a Mantra előtt elképzelhetetlen lett volna!
Hálás vagyok druszámnak Gergyeni Ágnesnek, a postásnak, a sorsnak és magamnak, aki elindult ezen az úton! “ Gergelyi Ágnes

Itt találsz minket

 

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon
+36 20 453 7644
 
 
 
 
Nyitvatartás
H-P 9-17 óráig
 
 

Blogértesítő

Az újdonságot kedvelőknek