Hívj minket!

+36 20 453 7644

csend@csend.hu

Mantra Szabadegyetem

Magyarország legnagyobb múltú parapszichológiai képzése

Kovács Sára Judith

“Az élet szép. Lehet nézni rózsaszín és fekete szemüvegen keresztül, de, hogy melyiket veszem fel, az rajtam múlik.
Gyerekkorom óta megéreztem és megálmodtam dolgokat, majd elkezdtem gondolkodni: ki vagyok Én, miért pont itt élek, miért ebben az országban, és egyáltalán honnan származom? Azért, hogy a kérdésekre választ leljek, beiratkoztam már végzett grafológusként a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemre, ahol tanultam asztrológiát, numerológiát, filozófiát, pszichológiát, vallástörténetet, kínai medicinát, stb.

Boldog vagyok, hogy a MANTRA közösség tagja vagyok, hiszen nehéz szavakban kifejezni, mi mindent kaptam és kapok, azóta is az ott eltöltött 3 év alatt tanáraimtól és diáktársaimtól. Többek között választ a kérdéseimre, és tudományos megközelítésben átfogó ismereteket az alternatív gyógyászat minden területéről. A vizsga után beiratkoztam dr. Marton Victor és Hildegard Marton hipnózis kurzusaira, ahol sikeres vizsga után komplementer hipnoterapeuta lettem.
Tanulmányaim eredményeként kidolgoztam azt a módszert, ahol mindenki a saját belső erőforrását felhasználva képes változtatni személyiségén, az életvitelén. A Tudatos-Lét Terápia, melynek során a tudatalatti segítségével feltárom azt a negatív érzelmi élményt, ami a jelenlegi életvitelre káros hatással van. Tudatosítás után a kérdés tekintetében az érzelmi oldás hatására automatikusan megváltozik a negatív viselkedési minta. A technika alapja a hipnotikus transz, amely 2-3 alkalom után már érezteti áldásos hatását. A terápia kizárólag kiegészítő segítő tevékenység, nem helyettesíti az orvosi beavatkozást. Mellette cikkeket írok, spirituális táborokat szervezek, tanfolyamokat tartok, könyveket szerkesztek, tagja vagyok a Nemzeti Innovációs Hivatal mentorainak, egészségnapi rendezvényeken népszerűsítem azt az életvezetési mintát, amit tanítok és képviselek.
Hálás vagyok és köszönettel tartozom minden tanárom, Mesterem és a társaim emberi és szakmai segítségéért, mellyel pályafutásom kezdetén segítettek.”
Kovács Sára Judith

Itt találsz minket

 

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon
+36 20 453 7644
 
 
 
 
Nyitvatartás
H-P 9-17 óráig
 
 

Blogértesítő

Az újdonságot kedvelőknek